Καλέστε μας: +306943283470

Συμπλήρωσε το ψευδώνυμο ή την ηλεκτρονική διεύθυνσή σου. Θα σου αποσταλεί ένας σύνδεσμος για να μπορέσεις να δημιουργήσεις νέο κωδικό.

Αποκτήστε άμεσα άδεια παραμονής

 

Βρήκατε τον ιδανικό σύμμαχο για να αποκτήσετε άδεια παραμονής άμεσα και για πέντε συν πέντε επιπλέον χρόνια στην Ελλάδα και να σας δοθεί μέσω όλων των νόμιμων εγγράφων η ελεύθερη κίνηση εντός των χωρών Shengen.

Τα πλεονεκτήματα αυτά μπορούμε να τα επεκτείνουμε και για την οικογένειά σας. Δηλαδή για το/τη σύζυγό σας και ανήλικα τέκνα έως 21 ετών.

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μεταξύ πολλών ακινήτων το ιδανικό ακίνητο για εσάς και την οικογένειά σας, εάν το επιθυμείτε.

Η ομάδα μας διαθέτει δικηγόρους, συμβολαιογράφους και μηχανικούς που θα τελεσφορήσουν όλες τις ανάλογες ενέργειες για την υπογραφή του συμβολαίου αγοράς ακινήτου 250.000 ευρώ και την έκδοση άδειας παραμονής.

Η νομική μας ομάδα εκτελεί τον νομικό έλεγχο του ακινήτου, την εκπροσώπηση και υποβολή όλων των απαραίτητων εγγράφων στις δημόσιες υπηρεσίες και την φέρνει στα χέρια σας την άδεια παραμονής γι αεσάς και την οικογένειά σας.

Η συμβολαιογραφική ομάδα θα ολοκληρώσει το συμβολαιογραφικό έλεγχο και θα φέρει εις πέρας την τελική υπογρασφή της αγοραπωλησίας ακινήτου, με σκοπό την έκδοση της άδειας παραμονής.

Η ομάδα Μηχανικών θα ελέγξει το τεχνικό κομμάτι των ακινητών και θα εκδώσει όλα τα απαραίτητα τεχνικά πιστοποιητικά και βεβαιώσεις για την υπογραφή του συμβολαίου.

Βρήκατε τον κατάλληλο σύμμαχο για εσάς.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Viber/Whatsapp/Wechat ( +30 6943283470) ή email ( info@ecoexpert.gr)